Αναβολή μεν, «τι εννοείτε;» δε

Η ΕΟΚ αποφάσισε, όπως αναμενόταν, την αναβολή του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό μετά την περιβόητη πλέον απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Εκτός από την ανακοίνωση, η Ομοσπονδία απέστειλε επιστολή προς το ΑΣΕΑΔ ζητώντας διευκρινίσεις, διότι «όπως είναι διατυπωμένη, δημιουργεί σύγχυση».

Η ανακοίνωση της αναβολής αναφέρει τα εξής: «Η ΕΟΚ ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου για τη Δευτέρα 22/12/14 ημιτελικού κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Η απόφαση ελήφθη κατόπιν συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής της ομοσπονδίας, μετά την κοινοποίηση προς εμάς της σημερινής απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Μιας απόφασης πρωτοφανούς ασάφειας ως προς τη διατύπωσή της, άνευ διατακτικού στην κατάληξή της».

Οσο για την επιστολή της ΕΟΚ, είναι η εξής: «Η ΕΟΚ με την ακόλουθη επιστολή της προς το ΑΣΕΑΔ ζήτησε την αποσαφήνιση και ερμηνεία της υπ. αρ. 101/19-12-2014 απόφασής του: «Με την υπ’ αριθ. 101/19-12-2014 απόφαση του ΑΣΕΑΔ έγινε αποδεκτή η προσφυγή της Ολυμπιακός ΚΑΕ περί ακύρωσης της υπ’ αριθ. 55/31-10-2014 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ.
Η ως άνω απόφαση, όπως είναι διατυπωμένη, δημιουργεί σύγχυση όσον αφορά το διατακτικό της και για το λόγο αυτό σας ζητάμε την άμεση αποσαφήνιση και ορθή ερμηνεία του διατακτικού της απόφασης αυτής, προκειμένου η ΕΟΚ να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές της».