Για την 18η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, τον Αμύντα, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 62-67, με τον Δικέφαλο να έχει πλέον ρεκόρ 6-10 και βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Κόστισαν τα ριμπάουντ για τις «ασπρόμαυρες», με τις φιλοξενούμενες να μαζεύουν 20 επιθετικά ριμπάουντ!
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ ο οποίος με καλάθι της Πράπα πήρε προβάδισμα με 10-4 και με καλάθι της Χόμπι με 12-7. Ο Αμύντας ισοφάρισε σε 12-12 και πέρασε μπροστά με 14-15, ενώ η Χόμπι με εύστοχο τρίποντο διαμόρφωσε το 17-15, που ήταν και το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Αμύντας μπόρεσε να ξεφύγει με πέντε πόντους για το 24-30, με τον ΠΑΟΚ να απαντά με την Πίτρι η οποία με ζευγάρι βολών μείωσε σε 28-30, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται με τον Αμύντα μπροστά στο σκορ με 28-32.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες συνέχιζαν να είναι κοντά στο σκορ, με την Τρουόνγκ να δίνει προβάδισμα πέντε πόντων (43-38) υπέρ του Δικεφάλου, με τις φιλοξενούμενες να μένουν κοντά στο σκορ και η περίοδος ολοκληρώθηκε με τις «ασπρόμαυρες» να έχουν οριακό προβάδισμα με 47-45.
Στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο, οι γυναίκες του Δικεφάλου κατά κύριο λόγο κυνηγούσαν τις φιλοξενούμενες στο σκορ, ή το σκορ ήταν ισόπαλο, με τις παίκτριες του Αμύντα να είναι πιο ψύχραιμες στο φινάλε της αναμέτρησης και με 62-67 πήραν τη νίκη.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, όπου στις 16:00 θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τα δεκάλεπτα: 17-17, 28-32, 47-45, 62-67