Χαμός στο Facebook της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Πανικός επικράτησε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook από το βράδυ της Κυριακής όταν και ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Χουμπ Στέφενς. Μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας υπήρξαν εκατοντάδες σχόλια, άγγιξαν τα χίλια, με τους περισσότερους φίλους της ομάδας να είναι αντίθετοι ως προς την απόφαση της διοίκησης.

Τα Like της συγκεκριμένης ανάρτησης ήταν κοντά στα 2.000, οι κοινοποιήσεις ξεπέρασαν τις 260, αλλά αν μπει κανείς στον κόπο να διαβάσει τα σχόλια των φίλων του ΠΑΟΚ θα καταλήξει στον… ψυχίατρο!

«Ντροπή. Οι μεγάλες ομάδες δεν χτίζονται έτσι. η Man United έπρεπε να έχει κρεμάσει τον Moyes έξω από το γήπεδο. Λες και κάθε χρόνο παίρνουμε πρωτάθλημα ή ο επόμενος δεν θα θέλει μια μεταβατική χρονιά», γράφει ένα φίλος του ΠΑΟΚ σ’ ένα από τα πιο.. ήπια σχόλια. Γενικότερα, υπάρχουν άσχημες εκφράσεις και χαρακτηρισμοί προς τα πρόσωπα του Ζήση Βρύζα και του Γκέρμαν Τσιστιακόφ, αλλά και πολλών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Κάποιοι εύχονται «καλή επιτυχία» στον Χουμπ Στέφενς, ενώ υπάρχουν φανατικοί φίλοι και εχθροί του Φερνάντο Σάντος και του Αγγελου Αναστασιάδη, ονόματα που εμφανίζονται στα social media πάντα όποτε υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ…