By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Super League: Ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και παιχνίδια – «παγίδες» για ΑΕΚ και Άρη στο πρόγραμμα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE

Super League: Ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και παιχνίδια – «παγίδες» για ΑΕΚ και Άρη στο πρόγραμμα

Τhessports
Last updated: 23/02/2025 09:27
Τhessports
Share
SHARE

Η κανονική διάρκεια της Super League βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή της και το σημερινό πρόγραμμα -της την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος- περιλαμβάνει αγώνες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Φυσικά, η αναμέτρηση που «λάμπει» στο σημερινό πρόγραμμα (23.02.2025) δεν είναι άλλη από το μεγάλο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Δύσκολη έξοδο έχει η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ενώ ο Παναθηναϊκός -φαινομενικά- έχει την πιο εύκολη «δουλειά», κόντρα στην ουραγό, Λαμία.

Ο Ολυμπιακός (51 β.) φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί κι έτσι να πάει με ιδανικές «συνθήκες» την επόμενη αγωνιστική στην έδρα της ΑΕΚ (49 β.), σε ένα ντέρμπι όπου δεν αποκλείεται να κριθεί και η πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Super League.

Ο Δικέφαλος (43 β.) προέρχεται από εντυπωσιακά αποτελέσματα στη Super League αλλά και από ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα αρνητικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού θα τον θέσει -κατά πάσα πιθανότητα- οριστικά εκτός τίτλου!

Η ΑΕΚ έχει κρίσιμο αγώνα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (35 β.) και θέλει το «τρίποντο» για να παίξει μέσα στην OPAP Arena τη… μεγάλη ζαριά -κόντρα στον Ολυμπιακό- για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια της Super League, πριν δώσει ένα ακόμα «μεγάλο» ματς στην έδρα του Άρη, για την τελευταία αγωνιστική.

Τέλος, ο Παναθηναϊκό των 46 βαθμών παίζει στην έδρα της Λαμίας, που ετοιμάζεται -ως ουραγός- να αποχαιρετήσει την κατηγορία. Το «τριφύλλι» -εάν τα πράγματα πάνε όπως θα ήθελε- περιμένει «δώρα» από τη συγκεκριμένη αγωνιστική, προκειμένου να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Athens Kallithea – ΟΦΗ 1-3

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-0

Βόλος – Λεβαδειακός 1-2

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Αρης – Παναιτωλικός (16:30, NS PRIME)

Λαμία – Παναθηναϊκός (17:00, COSMOTE SPORTS TV 1)

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (19:30, NS PRIME)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:30, COSMOTE SPORTS TV 1)

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
Κοιτάει πρώην στόχο του Άρη ο Βόλος
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Παπαπέτρου: «Έτοιμοι για ντέρμπι οι Έλληνες διαιτητές»
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Καιρός: Παραμένει το ψύχος παρά τη μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
Next Article ΝΒΑ: Δεν επιστρέφει φέτος στον πάγκο των Σπερς ο Πόποβιτς – Αμφίβολο αν θα ξανακάτσει στον πάγκο

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US