Αποχαιρετά την ομάδα ο Στέφενς

Το σημερινό ρεπό από τις προπονήσεις μεταφέρει για αύριο το πρωί το “αντίο” του Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός δεν σκέφτηκε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη χωρίς να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν καθημερινά από το περασμένο καλοκαίρι.

Αλλωστε ο Στέφενς ποτέ δεν αποχώρησε από κάποια ομάδα χωρίς να χαιρετήσει τους συνεργάτες του. Ανάλογες εικόνες και στιγμές εξελίχθηκαν και μετά τα διαζύγια με όλες τις προηγούμενες ομάδες, όπου εργάστηκε σε Γερμανία και Ολλανδία.

Ο Ολλανδός προπονητής πέρασε την ημέρα του ασχολούμενος με διάφορα διαδικαστικά θέματα που αφορούν τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και περιμένει από τους διοικούντες να κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα. Για το συγκεκριμένο θέμα έχει ενημερωθεί ο δικηγόρος του Στέφενς που είναι σε επικοινωνία με τους νομικούς του ΠΑΟΚ, ενώ αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις και στο θέμα του Τον Λόκχοφ, ο οποίος επίσης θα αποχωρήσει από το τιμ, καθώς ήρθε μετά από εισήγηση του Στέφενς.

Κάποια στιγμή εντός της ημέρας, ίσως και αύριο το πρωί,  να υπάρξει και η ανακοίνωση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει αύριο την πρώτη προπόνηση του ως πρώτος προπονητής.