Ο Καλτσάς «έσωσε» τη Βέροια

Ένα γκολ του Καλτσά ακριβώς στο 90’ επέτρεψε στη Βέροια να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Κομοτηνή. Ο Πανθρακικός βρέθηκε από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Τζάνη (10’) κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του, όμως ο Καντιμοίρης βρέθηκε ξανά σε καλή μέρα, ενώ στο 73’ ο Ντιγκινί «σημάδεψε» το δοκάρι.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το 1-0 θα έμενε μέχρι το τέλος ο Μπεν με εξαιρετική προσπάθεια βρήκε τον Καλτσά μέσα στην περιοχή και με τον αρχηγό της Βέροιας να πετυχαίνει το γκολ και να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι από 81’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ραούλ Μπράβο για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπαϊκαρά, ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε… άθλια κατάσταση λόγω λάσπης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (46’ Χρήστου), Κάσες (40’ Γκιγιέρμο Πέρεθ), Παπαγεωργίου, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης (90’ Αράμπα), Ποτουρίδης.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν (68’ Μαντζέκ), Όστοϊτς, Καλί, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπεν, Ντουμίτρου (79’ Κάμπορα), Παυλίδης (59’ Μπαργκάν).