By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αποκαλύψεις σοκ από Μονεμβασιώτη: «Εκβιάστηκε στο τηλέφωνο ο Tσέτσιλας – Σκέφτομαι την αποχώρηση από το ποδόσφαιρο»!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE 2ΗΡΑΚΛΗΣ

Αποκαλύψεις σοκ από Μονεμβασιώτη: «Εκβιάστηκε στο τηλέφωνο ο Tσέτσιλας – Σκέφτομαι την αποχώρηση από το ποδόσφαιρο»!

Τhessports
Last updated: 01/03/2025 12:07
Τhessports
Share
ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÄÉÁÉÔÇÔÉÊÏÕ ÄÉÊÁÓÔÇÑÉÏÕ ÔÇÓ ÅÐÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SHARE

Αποκαλυπτικές… βόμβες του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης!

Τι είπε για το ματς με την ΑΕΛ και τον διαιτητή Τσέτσιλα, κάνοντας λόγο για «συμμορία» στη Super League 2!

Αναλυτικά κομμάτι όσων είπε στην εφημερίδα «Μακεδονία», τα οποία αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Όλοι όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο πικραθήκαμε, γιατί η διαιτησία ήταν τραγική, αλλά πρέπει να σας πως μια πληροφορία ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής του αγώνα, δέχθηκε τηλεφώνημα στο ημίχρονο του αγώνα, στο προσωπικό του τηλέφωνο, μέσα στα αποδυτήρια και τον απείλησαν ότι εάν δεν γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της ΑΕΛ, δεν θα ξανασφύριζε.

Αυτός έλεγε ότι δεν του βγήκε το ματς στο πρώτο ημίχρονο και ο άνθρωπος υπέκυψε στις απειλές, αφού εκβιάστηκε από τη συμμορία της δεύτερης κατηγορίας. Αυτό μπορούν να το ανακαλύψουν οι άνθρωποι του Ηρακλή, για τη συμμορία και την επιρροή της στο διαιτητη, ζητώντας να ανοίξουν τα τηλέφωνα των διαιτητών, με παρέμβαση εισαγγελέως.

Εάν ανοίξουν τα τηλέφωνα των τεσσάρων διαιτητών και του παρατηρητή, θα καταλάβουν πολλά, χρησιμοποιούν Πακιστανικά τηλέφωνα και είναι πραγματική συμμορία, με αρχηγό, ταμία, μέλη, που κάνουν κουμάντο στην δεύτερη κατηγορία. Ας μην ψάχνουν στον Ηρακλή για περισσότερα, ας ψάξουν μόνο αυτό, τα τηλέφωνα δηλαδή των διαιτητών και θα δείτε ποια συμμορία παρεμβαίνει και διοικεί το ποδόσφαιρο, στον Βόρειο Όμιλο της Superleague 2.

Εμείς σαν εταιρεία, είμαστε χορηγοί, αλλά κι εγώ προσωπικά δέχθηκα δυο απειλητικά τηλεφωνήματα στον τελευταίο μήνα, απείλησαν ακόμη και τη ζωή μου, γιατί στηρίζω οικονομικά τον Ηρακλή».

-Απειλές από ποιους κύριε Μονεμβασιώτη;

-Από μέλη της συμμορίας, όλα ήταν καλά οργανωμένα από αυτούς…

«Η εταιρεία μας στηρίζει οικονομικά τον Ηρακλή Φούρνοι Βενέτη, αλλά δεν σας κρύβω ότι μετά από αυτή την αηδία που ζήσαμε φέτος στην κατηγορία αυτή, σκεφτόμαστε την αποχώρηση από το ποδόσφαιρο.

Το σκεφτόμαι στα σοβαρά, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος του Ηρακλή μάς έχει κερδίσει, μας έχει φέρει στην ομάδα, την οποία και λατρεύει, αν και περιμέναμε, εκτός των οργανωμένων οπαδών που είναι στο πλευρό της ομάδας, να έρθουν και οι επώνυμοι Ηρακληδείς. Σκεφτόμαστε πάντως, σοβαρά, εάν αξίζει να επενδύεις σε μια κατηγορία όπου κάνει κουμάντο μια συμμορία.

Είμαι σκληρός, αλλά λέω αλήθειες και ελπίζω η διοίκηση του Ηρακλή Φούρνοι Βενέτη, να κάνει κινήσεις για να τους ξεμπροστιάσει, εγώ μιλάω σαν χορηγός της ομάδας, αλλά βλέπω και κρίνω».

Σχετικά άρθρα

Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article A Bola: «Ο Παυλίδης έχει εντυπωσιάσει την Μπαρτσελόνα» (pic)
Next Article Volley League: Δοκιμασία απέναντι στην Κηφισιά για τον ΠΑΟΚ

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US