Το βιβλίο, ο πάγκος και η… πόρτα του Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι στη Θεσσαλονίκη, άλλωστε εδώ έχει αποφασίσει να ζήσει και φαίνεται πως δεν θα αργήσει η ώρα, που θα επανέλθει στη δημοσιότητα.

Ο αγαπημένος των οπαδών του ΠΑΟΚ παραπέμπει στην βιογραφία του, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, όλους όσοι τον ρωτούν για το τέλος του από τον ΠΑΟΚ. Η έκδοση ενός βιβλίου που θα προκαλέσει θόρυβο, είναι στα σκαριά.

«Του ζήτησαν το καλοκαίρι να μην πάει στην Ουρουγουάη και τον κάλεσαν μάλιστα στο Ελατοχώρι, για να συμμετάσχει στην προετοιμασία. Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στο βιβλίο», είπε ο μάνατζέρ του, Δημήτρης Καγιόγλου, σε συνάντηση που είχαν μαζί με τον Γκαρσία με δημοσιογράφο της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

«Σκέφτομαι να μείνω μόνιμα εδώ. Μου αρέσει η ζωή στη Θεσσαλονίκη και η αγάπη που μου εκφράζουν οι άνθρωποι καθημερινά. Είναι ήρεμα και νιώθω ασφάλεια για την οικογένειά μου (σ.σ. Εχει τρία παιδιά, ηλικίας 15, 12 και 6 ετών). Στη Λατινική Αμερική, και ειδικά στη χώρα μου, που είναι φτωχή, σκοτώνουν για ένα κινητό», σχολιασε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος επισήμανε ότι έχει πάρει δίπλωμα προπονητή από την Ισπανία, με το οποίο μπορεί να καθίσει σε πάγκο και το καλοκαίρι θα πάρει και το  UEFA Pro.

Πριν καν πάρει το δίπλωμα, ο Πάμπλο Γκαρσία έγινε αποδέκτης ενδιαφέροντος για να καθίσει σε πάγκο, αλλά δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα.

Οι πληροφορίες του Τhessports αναφέρουν ότι το όνομα του Γκαρσία ήταν στα υπόψιν της Καλαμαριάς, όταν έλυσε τη συνεργασία της με τον Αλεξίου, αλλά ο Πάμπλο θέλει να είναι σίγουρος για το πρώτο του βήμα.