Πέντε στο νοσοκομείο για την Αγιά Σοφιά!

Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, οπαδοί της ΑΕΚ, δημότες Νέας Φιλαδέλφειας προφανώς, εισέβαλαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και έστειλαν τέσσερις δημοτικούς συμβούλους στο νοσοκομείο, συν τον σύμβουλο του Δημάρχου με κάταγμα στο πόδι!

Σύμφωνα με το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ, οπαδοί της ΑΕΚ διέκοψαν το δημοτικό συμβούλιο και ζήτησαν να μπει θέμα για το γήπεδο, κάτι που δεν έγινε. Το δημοτικό συμβούλιο, είχε ως θέμα την καταγγελία της απόρριψης της μελέτης ανάπλασης του άλσους από την Διεύθυνση Δασών (!), και την υπεράσπιση του δασικού χαρακτήρα του άλσους στο σύνολό του. Είναι γνωστό, ότι η μελέτη της ΑΕΚ για την “Αγιά Σοφιά” προβλέπει απαλλοτρίωση ενός μέρους του άλσους, γιατί δεν της φτάνουν τα στρέμματα, που έχει στην ιδιοκτησία της για την κατασκευή γηπέδου κατηγορίας “ΟΥΕΦΑ ΕΛΙΤ”.

Όπως γράφει το gazzetta “τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, καθώς είχαν εμφανή κτυπήματα από τις επιθέσει που δέχτηκαν. Πρόκειται για  τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Πάνο και τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας Πρελορέντζο, Αντωναρόπουλο και Παπακώστα. Επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι ο σύμβουλος του δημάρχου κ.Μπαρούτας. Η παρέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου στο δημοτικό συμβούλιο. Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καλαμπόκης δέχτηκε τις περισσότερες επιθέσεις, τον έριξαν κάτω και τον κτύπησαν. Σε κατάσταση σοκ και ο πρόεδρος του σώματος Γιώργος Πάνος, στον οποίο επιτέθηκε ομάδα εισβολέων”.