Συμφώνησε με Ιβάν, πιάνει αύριο δουλειά

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι οριστικά ο διάδοχος του Χουμπ Στέφενς στον πάγκο του ΠΑΟΚ κι από αύριο πιάνει κανονικά δουλειά.

Ο 42χρονος, μέχρι χθες βοηθός του Ολλανδού, μίλησε σήμερα με τον Ιβάν Σαββίδη, μέσω… τηλεδιάσκεψης, ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα και οριστικοποιήθηκε η μετατόπιση του Γεωργιάδη από την τρίτη θέση του πάγκου, στην πρώτη.

Το αντικείμενο της συζήτησης, ήταν η λειτουργία της ομάδας, μετά την αποχώρηση των Στέφενς και Λόκχοφ (φεύγει κι αυτός) και οι συνεργασίες, για να προχωρήσει.

Ο Σαββίδης φέρεται να ενημέρωσε τον Γεωργιάδη πως έχει την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του και τη δυνατότητα να επιλέξει έναν συνεργάτη, που θα έχει το ρόλο του βοηθού του.

Πλέον, τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και αύριο το πρωί, αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο προβιβασμός του Γιώργου Γεωργιάδη στη θέση του πρώτου προπονητή, μέχρι τέλους της σεζόν.

Στις 3.30μμ ο Γεωργιάδης θα κάνει την προπόνηση, που θα γίνει στη Νέα Μεσημβρία, πιθανότατα, παρόντος και του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος θα πάει για να χαιρετήσει παίκτες και συνεργάτες.