Χριστούγεννα με βραβεύσεις

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις στον ΠΑΟΚ, καθώς Φακούντο Περέιρα πήρε το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής (αυτό που πέτυχε στο Καραϊσκάκη) και ο Κλάους Αθανασιάδης εκείνο του πολυτιμότερου παίκτη για τον μήνα Νοέμβριο, λίγο πριν αναχωρήσουν για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

«Είναι πάντα όμορφο ν’ αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου από τον κόσμο», είπε στο paokfc.gr ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν και να ευχηθώ Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Χρειαζόμαστε όλοι μας λίγο ξεκούραση, σωματική και ψυχολογική για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την ακόμα πιο δύσκολη συνέχεια.

Είναι σημαντικό ότι κλείσαμε τη χρονιά στην πρώτη θέση, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν αρκετά σημαντικά παιχνίδια στο υπόλοιπο της σεζόν κι εμείς οφείλουμε να δείξουμε τη σοβαρότητα και τη σταθερότητα που χρειάζεται. Η επιτυχία θα είναι να κλείσουμε πρώτοι τη σεζόν και γι αυτό προσπαθούμε. Ολοι μέσα στην ομάδα δουλεύουμε για να πάμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Και μέσα από τη δουλειά ελπίζουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

γθυ