Πακέτα για το άδειο γήπεδο

H ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει προοδεύσει φέτος, είναι ίσως η καλύτερη των τελευταίων χρόνων, παράλληλα έχει καταφέρει να ελέγξει τα χρέη και να βάλει τα οικονομικά σε μια σειρά, με την πολύτιμη συμβολή του Ιβάν Σαββίδη βεβαίως, κι αν υπάρχει κάτι στο οποίο έχει αποτύχει η σημερινή διοίκηση της ΚΑΕ, ειναι να πείσει τον κόσμο να πάει στο γήπεδο!

Το PAOK SPORTS ARENA παραμένει άδειο κι έρημο και παγωμένο στα περισσότερα παιχνίδια, καθώς ο κόσμος αδιαφορεί για την ομάδα μπάσκετ και στα παιχνίδια πηγαίνουν περίπου χίλιοι άνθρωποι “βρέξει – χιονίσει”.

Η ΚΑΕ κάνει προσφορές κατά καιρους, αλλά φαίνεται πως δεν είναι αυτό η λύση του προβλήματος. Για τα παιχνίδια του ομίλου του Γιούροκαπ, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα παίξει με Λιμοζ, Καντού και Κίμκι, η ΚΑΕ βγάζει πακέτα εισιτηρίων στα 20 ευρώ, αντί για τα 30 ευρώ, που είναι η τιμή για να δει κανείς τα τρία παιχνίδια με μεμονωμένα εισιτήρια, αλλά είναι αμφίβολο αν θα συγκινήσει κόσμο.

“Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια χρειαζόμαστε 2.000 – 2.500 εισιτήρια για να μη μπαίνουμε μέσα” δήλωσε πρόσφατα ο Μπάνε Πρέλεβιτς και στην ΚΑΕ θα πρέπει να σκεφτούν άλλο, για να προσελκύσουν κόσμο στο γήπεδο