“Εθνική; Φύγε από την Ελλάδα!”

Απίστευτη μαρτυρία του Προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου, στο Radio Arcadia 93.8, που όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, έδωσε ένα πρόσφατο παράδειγμα που μάλλον δείχνει πολλά…

”Για να δείξουμε το πώς βλέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι άλλες χώρες, αξίζει να αναφερθεί η περίπτωση του Εντό. Του είπε ο προπονητής του στην Εθνική πως παρότι κάνεις ένα καλό πρωτάθλημα δεν μπορώ να σε υπολογίζω για την Εθνική. Πρέπει να πας σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μπορεί ο Αστέρας να φέρνει παίκτες, να τους πληρώνει στην ώρα τους, όμως είναι δύσκολο να τους πείσεις. Η Τρίπολη είναι μικρή πόλη με δύσκολες καιρικές συνθήκες”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ανταγωνιστικότητα της Σούπερ Λίγκας, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουμε 14 ομάδες ώστε να έχουμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό”.

Οσο για τα οικονομικά των ομάδων δήλωσε: “Πρέπει όλοι να έχουν ίδιους κανόνες. Δεν γίνεται άλλος να έχει άρθρο 44, άλλος να χρωστάει στην εφορία, άλλος να έχει χρέη και κάποια κορόιδα να είναι συνεπέστατοι και να επενδύουν. Δεν είμαστε κορόιδα. Δεν γίνεται να βρίσκεται πάντα κάποιος τρόπος και να έχει άλλοθι αυτός που χρωστάει”.