“Αφιερωμένη η νίκη στον Λίμα”

Ευχαριστημένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, ήταν ο Γκιγιέρμο Όγιος. Ο προπονητής του Ηρακλή μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Κέρκυρα, που βρήκε τον γηραιό νικητή με 1-0, τόνισε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα στις προηγούμενες αγωνιστικές, όμως, πάντα πρέπει να αξιολογείς την ομάδα και σε καλές και σε κακές συνθήκες» ήταν η αρχική του τοποθέτηση και πρόσθεσε: «Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε την κατοχή. Αυτό με έκανε να παρακολουθήσω πολύ ποιο άνετα το ματς γιατί ήμουν ευχαριστημένος από το θέαμα. Ανοίξαμε το σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ και συγχαίρω τον ποδοσφαιριστή μου. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ξέραμε ότι η Κέρκυρα θα τα έδινε όλα. Εμείς εκεί έπρεπε να θυσιάσουμε κάποια μέτρα γηπέδου για να μπορέσουμε να ελέγξουμε τις πλάτες μας. Έπρεπε να παίξουμε με τις γραμμές μας ποιο κοντά. Γιατί μιλάμε για μία ομάδα που από την μέρα που έφτασα εδώ είναι πάντα πρώτη. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα που θα κυνηγήσει την άνοδο. Για εμάς ήταν περίπλοκο παιχνίδι από την άποψη ότι είχαμε χάσει την είσοδο στην τετράδα. Και έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα η είσοδος θα είναι πολύ σκληρή»

Έπειτα έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον κόσμο όσο και στους ποδοσφαιριστές λέγοντας: «Συγχαίρω τους οπαδούς που ήρθαν από τόσο μακριά και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό. Αλλά όπως πάντα και τους ποδοσφαιριστές και όσους εργάζονται γύρω μας για την δουλειά τους. Εύχομαι στον συνάδελφο μου ότι καλύτερο γιατί είναι ένας κύριος και καλός προπονητής»

Για τον Λίμα: «Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Λίμα γιατί ρίσκαρε την σωματική του ακεραιότητα για το καλό της ομάδας. Τώρα είναι καλύτερα αλλά δεν έχουμε και πολλές λεπτομέρειες για να πούμε»