Σα να μην πέρασαν… 308 μέρες

Στις 30 Απριλίου 2013, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δελτίο Τύπου γνωστοποιούσε τα “νέα της προπόνησης” η οποία ήταν η πρώτη του Γιώργου Γεωργιάδη ως προπονητή στον Δικέφαλο. Αν ανατρέξουμε σε εκείνη την ημέρα θα βρούμε τις ομοιότητες αλλα και τις διαφορές που υπάρχουν.

“Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Μ. Εβδομάδας, που παράλληλα ήταν και η πρώτη που έγινε υπό την επίβλεψη του Γιώργου Γεωργιάδη και του επιτελείου του, που αποτελείται από τους Γρηγόρη Καβαλιεράτο, Δημήτρη Δανιηλίδη (γυμναστές) και Δημήτρη Μούσιαρη (προπονητή τερματοφυλάκων)” ανέφερε το δελτίο Τύπου στις 30/4.

Ο Γεωργιάδης θα έχει και αυτή τη φορά τον Δημήτρη Μούσιαρη, όμως χρέη γυμναστή θα εκτελεί ο Τσίμα Ονιεϊκε, που παραμένει στο τεχνικό τιμ.

Τότε, υπήρχε ένα ερωτηματικό, που αφορούσε τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς αναμενόταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που είχε δείξει θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού.

Τώρα, υπάρχει το ερωτηματικό που αφορά του Άλβεζ Λίνο, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα που δεν του επέστρεψε να δώσει το παρών στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

 

Ένα χαρακτηριστικό των πρώτων προπονήξσεων επι “ΓΧ” ήταν οτι όλες είχαν μεταφερθεί για τις 10:00 το πρωί από τις 5:00 το απόγευμα που είχαν οριστεί από τον Γιώργο Δώνη. Βέβαια, σε εκείνη τη πρώτη εβδομάδα του Γεωργιάδη, υπήρχε διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα.