“Παίζουν κρυφτό”

Με δηλώσεις του στον ARENA FM 89,4  ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης που έχει αναλάβει εκ μέρους του ΑΣ και της ΚΜΑ την υπόθεση… Ειρηνοδικείο, αποκάλυψε πως υπάρχουν μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, που κρύβονται ώστε να μην παραλάβουν τα εξώδικα που έχουν σταλεί, ώστε να αποχωρήσουν από την διοίκηση.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά, αφού το 70% των μετόχων, ζητούν από τα μέλη της διορισθείσας διοίκησης να παραιτηθούν και εκείνοι αρνούνται. Από το πρωί ψάχνουν να βρουν οι δικαστικοί επιμελητές τα μέλη της διοίκησης Σκόρδα για να τους επιδόσουν τις εξωδίκους και όλοι αρνούνται να τις παραλάβουν, εκτός από την ΠΑΕ, που φυσιολογικά θα την παραλάβουν. Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει και όπως όλα δείχνουν ο Άρης θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για να φύγει η διοίκηση. Θα πρέπει αύριο (Τετάρτη 5/3) να δικάσουμε και όπως μας είπε ένα από τα μέλη της διοίκησης Σκόρδα δεν χρειάζεται να στείλουμε εξώδικο, γιατί έτσι κι αλλιώς θα βρίσκονται όλοι στο δικαστήριο”!

Τα παραπάνω πάντως διέψευσε με τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα pressaris.gr το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Νίκος Βογιατζής.