Γιατί έτσι βολεύει τον Ολυμπιακό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση που υπήρξε αν οι “ερυθρόλευκοι” προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ τότε τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν την Μεγάλη Τετάρτη 16/4 στο “Καραϊσκάκη” και την Τρίτη 22/4 στην Τούμπα. Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί τότε ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει την Τετάρτη 2/4 και το δεύτερο 16/4.

Σημειώνεται δε, ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 26/4 δηλαδή αν ισχύσει το πρώτο σενάριο τότε ο ημιτελικός θα γίνει τέσσερις ημέρες πριν από τον τελικό.

Επιπλέον ενώ είναι διαθέσιμη και η 12η Μαρτίου, δεν ορίστηκε ματς εκείνη την ημέρα, την ώρα που είναι πιθανό το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού λόγω του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο ημιτελικός στο “Καραϊσκάκη” ίσως γινόταν χωρίς κόσμο.

Εφόσον ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές (από μία μέχρι δύο, λέει ο κανονισμός, γι΄ αυτά που κατηγορείται), θα προλάβει να τις εκτίσει με Πανθρακικό (15/3) και Άρη (30/3), οπότε μέσα στον Απρίλιο θα μπορέσει να παίξει με κόσμο.