Πρεμιέρα ΓΧ με Βίτορ, χωρίς Λίνο

Ο Στέφενς πήγε στη Μεσήμβρια, αποχαιρέτησε την ομάδα σε μια διαδικασία, που δεν κράτησε ούτε πέντε λεπτά κι ο Γιώργος Γεωργιάδης πήρε τη σκυτάλη κι έπιασε δουλειά.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ απέφυγε να πει οτιδήποτε στους παίκτες, θα το κάνει όταν επιστρέψουν και οι διεθνείς και θα υπάρχουν απαρτία. Από τις προπονήσεις αυτών των ημερών, άλλωστε, λείπουν οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Γλυκος, Τζαβέλλας, Κάτσε, Κίτσιου, Λάζαρ, Στοχ και Νάτχο, που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές, ενώ σήμερα απουσίαζε και ο Βούκιτς, που πήρε άδεια για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, που έχουν να κάνουν με την παραμονή του στη χώρα.

Η προπόνηση που ακολούθησε κράτησε 90 λεπτά και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ “μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο έξι εναντίον έξι με συγκεκριμένους τακτικούς προσανατολισμούς και περιορισμούς, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης”

Στο πρόγραμμα σήμερα μπήκε ο Βίτορ, που ξεπέρασε την θλάση, όχι όμως και ο Μάρτενς, ο οποίος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος στον έσω πλάγιο.

Τα άσχημα νέα ήρθαν από τον Λίνο, ο οποίος έκανε εξετάσεις, που έδειξαν ότι θα μείνει 3-4  εβδομάδες εκτός δράσης, λόγω θλάσης 2ου βαθμού στον λαγονοψοίτη!

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι “από την Τετάρτη 5 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 8 Μαρτίου, τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από τις 09:00 έως τις 19:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα λειτουργουν κανονικά από τις 09:00 μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης”