Καινούριο πανό Τραπεζούντα και… Λιόνης

Στο χθεσινό παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Αιγινιακό στην Καλαμαριά, είδαμε για πρώτη φορά το καινούριο πανό που γράφει “Τραπεζούντα” κάτι που ήταν γνωστό ότι ετοιμάζεται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η σχέση της ομάδας με τις ρίζες της είναι πολύ βαθιά και αυτό φάνηκε και στο πρόσφατο θέμα που αναδείξαμε με τους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ, που τίμησαν στο γήπεδό τους  τους Πόντιους, βγαίνοντας φωτογραφίες με κασκόλ του Απόλλωνα.

Πάντως αυτό που δημιούργησε αλγεινή εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας, ήταν η κλήση σε απολογία του Μίλτου Λιόνη για τα όσα έγιναν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Σε ένα ματς που οι κοκκινόμαυροι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία, κυρίως για το γκολ του Ναλμπάντη στο 0-1 που ακυρώθηκε λανθασμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κάλεσε σε απολογία τον αμυντικό του Απόλλωνα, για… δυσφήμηση του αθλήματος. Αυτοί που έπρεπε ίσως να κληθούν για τον ίδιο λόγο (διαιτητής και βοηθοί), ακόμα περιμένουμε την “σιωπηρή” τιμωρία τους.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή, αυτή θα ξεκινήσει τυπικά αύριο, με τον Αλέξη Αλεξίου να μην έχει επιπλέον προβλήματα τραυματισμών.