Αντίδραση και διάψευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μύλος με τον ορισμό των ημιτελικών Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ! Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου κ. Μάνος Γαβριηλίδης άλλα έλεγε το πρωί και άλλα το απόγευμα. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στην πρωτοφανή απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει τον πρώτο ημιτελικό στις 12 Μαρτίου, τη μοναδική κενή ημερομηνία μέσα στο μήνα και να πάει τους δύο ημιτελικούς για τον Απρίλιο.

Αρχικά ο Γαβριηλίδης υποστήριξε ότι στον ΠΑΟΚ δεν διαφώνησαν προκειμένου ο Ολυμπιακός να μην αγωνιστεί στο Κύπελλο, δηλαδή στις 12/3, πριν από το ματς με τη Γιουνάιτεντ. «Μίλησα με τον κ. Γκαγκάτση, ενώ ήταν δίπλα και ο κ. Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, βρήκε λογική την όλη συζήτηση, με δεδομένο ότι μία ομάδα παίζει με τέτοιο αντίπαλο στην Ευρώπη», είπε μιλώντας στον Sentra 103,3.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση, ο οποίος με παρέμβασή του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα λέει ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου. Επικοινωνήσαμε το πρωί όπως κι άλλες μέρες. Του είπα ότι η μόνη κενή ημερομηνία είναι η 12η Μαρτίου και θέλουμε τότε να παίξουμε. Μου είπε ότι θα μας ενημερώσει περαιτέρω. Ήρθε τελικά ένα φαξ στην ΠΑΕ και ήρθαν τελικά οι ημερομηνίες. Η ημερομηνία που θέλουμε να παίξουμε είναι η 12η Μαρτίου», είπε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Ο κ. Γαβριηλίδης… επέστρεψε για να διαφοροποιήσει την αρχική τοποθέτησή του λίγο αργότερα και μετά την παρέμβαση Γκαγκάτση: «Είπα ότι κατάλαβαν εκ των πραγμάτων ότι υπάρχουν οι ημερομηνίες, όχι ότι συμφώνησαν. Δεν είπα ότι συμφωνήσατε. Είπα ότι καταλάβατε ότι αυτή είναι η μόνη ημερομηνία», δήλωσε.

Εκτός από τον Χρυσόστομο Γκαγκάτση και ο Παντελής Κωνσταντινίδης διαψεύδει ότι ενέκρινε από την πλευρά του τη μη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού στις 12 Μαρτίου. «Αυτό βολεύει να βγάλει προς τα έξω η ΕΠΟ και αυτό κάνει, αλλά εμείς ως ΠΑΟΚ ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε σύμφωνοι στο να μην γίνει ο ημιτελικός στις 12 Μαρτίου για να ξεκουραστεί ο Ολυμπιακός», σχολίασε.

Το σίγουρο είναι πως η όλη φασαρία και η νέα «εξυπηρέτηση» στον Ολυμπιακό από την ΕΠΟ, με το πρόσχημα της ρεβάνς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γίνεται και για να αποφευχθεί το… ακραίο σενάριο τιμωρίας της έδρας των «ερυθρόλευκων», μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠαναθηναΪκό. Γιατί αν, λέμε αν, τιμωρηθεί θα έπρεπε να παίξει χωρίς κόσμο τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ!