Παραμένει ο Γιώτας στον Α.Σ.

Η παραίτηση που υπέβαλε ο πρόεδρος του Α.Σ., Θανάσης Γιώτας, δεν έγινε δεκτή από το διοικητικό συμβούλιο, κι έτσι συνεχίζει τη θητεία του στον Ερασιτέχνη.

Στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε το βράδυ, έξι μέλη ψήφισαν υπέρ του Γιώτα και πέντε κατά και με την ουσιαστική ψήφο εμπιστοσύνης, που πήρε, παραμένει στη θέση του. Ο τελευταίος πάντως στην αρχή έδειχνε διατεθειμένος να επιμείνει στην απόφασή του, όμως έπειτα από πιέσεις που δέχθηκε, τελικά δέχθηκε να παραμείνει.

Πλέον ενδιαφέρον παρουσιάζει η θέση που θα κρατήσει στις διοικητικές εξελίξεις της ΠΑΕ, αφού απουσίαζε λόγω παραίτησης από το δ.σ. του ΑΣ που είχε αποφασίσει να συμπορευτεί με την ΚΜΑ. Σημειώνεται ωστόσο πως δεν τίθεται θέμα αλλαγής στάσης από τον ΑΣ, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως ο Γιώτας είναι εν ενεργεία μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ από την ομάδα Σκόρδα, ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη!

Όσο για τα δύο άλλα μέλη τους Χρήστος Κώτση και ο Μιχάλη Μηνιάδη, παρά το ότι επίσης δεν έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις τους, οι ίδιοι ενέμειναν σε αυτή την απόφασή τους, αλλά θα συνεχίσουν να βοηθούν το ΤΑΠ, εξωθεσμικά.