Ηλιούπολη Vs Θερμαϊκός για την κούπα!

Ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι, αν μη τι άλλο, ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό γεγονός για την  πόλη της Θεσσαλονίκης. Ηλιούπολη εναντίον Θερμαϊκού Θέρμης κι όποιος αντέξει σήμερα το μεσημέρι (14:45) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, όπου παραδοσιακά φιλοξενεί τους τελικούς κυπέλλων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η ομάδα της Ηλιούπολης συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της σ’ έναν τελικό από την καθιέρωση του θεσμού. Την πρώτη φορά, την περίοδο 2006 -2007, αναδείχτηκε Κυπελλούχος κερδίζοντας στον τελικό τον Παύλο Μελά με σκορ 2-0. Αντίθετα ο σημερινός τελικός θα είναι ο πρώτος στον οποίο θα συμμετέχει ο Θερμαϊκός Θέρμης.

  •  Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο  Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, διαιτητής Σούπερ Λιγκ, με βοηθούς τους Αστέριο  Πατσιά και  Αριστοτέλη Μερκενίδη , ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Αγγελος Αγγελάκης. 
  • Τον αγώνα θα μεταδώσει ζωντανά η τηλεόραση EUROPE 1 για πρώτη φορά έπειτα από 23 συνεχή χρόνια μετάδοσης από την ΕΤ 3.
  • Τέσσερα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 13.30 από την πλατεία της Θέρμης, χορηγία του δήμου, με φιλάθλους, ενώ το «παρών» θα δώσουν και οι ακαδημίες της ομάδας.
  • Από την Ηλιούπολη ένα λεωφορείο θα ξεκινήσει από την είσοδο του γηπέδου στις 13.30 με παιδιά της ακαδημίας, που θα παίξουν  με τα αντίστοιχα της Θέρμης πριν από την έναρξη του τελικού, και τέσσερα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 14.00 με φιλάθλους, τα  υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας και τους γονείς.