Συνεχίζει με Λάμπρο Σκόρδα η ΠΑΕ Αρης

Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε την αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, που κατέθεσαν η ΚΜΑ, ο ΑΣ Άρης και διάφοροι μικρομέτοχοι. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να εκδικαστεί το κύριο μέρος της αίτησης ανάκλησης, παραμένει επικεφαλής της ΠΑΕ Αρης, το διοικητικό σχήμα του Λάμπρου Σκόρδα.

Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά θα πρέπει να διευκρινιστεί πως σήμερα εκδικάστηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής για αντικατάσταση της νυν διοίκησης της ΠΑΕ. Τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστούν στο Ειρηνοδικείο στις 18 Μαρτίου. Και για να το απλοποιήσουμε ακόμη περισσότερο, η πλευρά των ΑΣ, ΚΜΑ και μικρομετόχων, ζητούσε από σήμερα να αντικατασταθεί η διοίκηση και μέχρι τις 18 Μαρτίου, όταν και θα ληφθεί η οριστική απόφαση. Η σημερινή εξέλιξη δεν θεωρείται οριστική, αλλά προφανώς μπορεί και να θεωρηθεί ως προμήνυμα.

Επίσης θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως δεν υπάρχει σκεπτικό απόφασης σε περιπτώσεις όπως η σημερινή, ενώ δεν υφίσταται και ζήτημα έφεσης.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο γραφείο του Ειρηνοδίκη, όπου παρόντες ήταν οι δικηγόροι των δύο πλευρών, δηλαδή οι Χριστοφορίδης (ΑΣ, ΚΜΑ) και Παπαδόπουλος (δ.σ. ΠΑΕ Άρης), καθώς και ο αιτών Παναγιώτης Στεφανίδης. Ο τελευταίος κατέθεσε τα επιχειρήματά του και γιατί το νυν δ.σ. της ΠΑΕ ζημιώνει την εταιρεία, ενώ ο μοναδικός μάρτυρας που εξετάστηκε ήταν ο Λάμπρος Σκόρδας και αυτός μόνο για λίγο, προκειμένου να διευκρινίσει τι ακριβώς έγινε στο ματς με τον Πλατανιά (αν ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να διακόψουν τον αγώνα κτλ).

Περίπου μισή ώρα από την έναρξη της “συζήτησης” ο Ειρηνιδίκης απεφάνθη πως δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι και απέρριψε την αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής αντικατάστασης του δ.σ. του ΠΑΕ.

Σημειώνεται πως το υπάρχον δ.σ. της ΠΑΕ θα εμπλουτιστεί με την παρουσία των Ματθαίου και Τσομπανίδη, με τον πρώτο να είναι παρών στο δικαστήριο, όπως και ο Γιάννης Ψηφίδης.