Επιτροπή και διευκρινίσεις

Η “Ημίθεος Συμμετοχών” συγκρότησε μία επταμελή επιτροπή, η οποία θα αναλάβει την διαχείριση των υποχρεώσεων της ΠΑΕ Ηρακλής μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σε αυτή συμμετέχουν οι Δόβελος, Υψηλάντης, Νίκου, Πετρίδης, Ιωακειμίδης, Αϊδινίου και Αρτοποιός, ενώ πιθανότατα εντός της ημέρας θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις του στον Arena FM 89,4 ο Γιάννης Δόβελος μίλησε:

Για την επιτροπή που συγκροτήθηκε:“Συγκροτήθηκε μια επιτροπή που θα είναι συνδετικός κρίκος της “Ημίθεος Συμμετοχών” και της ΠΑΕ ώστε να μπορεί να λειτουργεί η ΠΑΕ και να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκα. Δεν υπάρχει επικεφαλής απλά σήμερα θα ξανασυναντηθούμε για να κατανεμηθούν αρμοδιότητες. Ο ρόλος της επιτροπή αυτής είναι βοηθητικός. Ο Ηρακλής έχει διοίκηση. Εκπροσωπούμε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση για να βοηθήσουμε και οικονομικά την ομάδα ώστε με την Αύξηση Κεφαλαίου να μην έχει πρόβλημα η ομάδα. Μέχρι την Παρασκευή θα μαζευτεί ένα ποσό. Βέβαια η διαδικασία δεν είναι αυτόματη και θέλει κάποιες κινήσεις. Θα υπάρχει υπογραφή και χρήματα και μέσα σε μια βδομάδα θέλουμε να μαζέψουμε τις υπογραφές και τα χρήματα ώστε να υπάρξει η εισροή μέσα στην ομάδα. Δεν έχουμε αποφασίσει που θα δοθούν τα χρήματα και πώς οι υποχρεώσεις είναι αρκετές. Σίγουρα θα δοθούν και στους παίκτες και στους προμηθευτές και σε κάποιους που χρωστάει η ΠΑΕ. Θα γίνει μια κατανομή. Η “Ημίθεος Συμμετοχών” θα παίρνει τις μετοχές. Δια μέσου αυτής θα μπαίνουν τα λεφτά στον Ηρακλή”.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον:“Υπάρχει ενδιαφέρον και για αυτό ασχολούμαστε. Όλοι αγαπάμε την ομάδα και ήμαστε γέννημα θρέμμα Ηρακλής. Δεν είναι μόνο αυτοί που φαίνονται. Συγκροτήθηκε αυτή η επιτροπή για να βοηθήσει την λειτουργία της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ Ηρακλής χρειαζόταν κάποια πρόσωπα επιπλέον”.

Για το αν υπάρχει επαφή με την ΠΑΕ: “Εγώ προσωπικά δεν έχω επικοινωνία της ΠΑΕ όμως άλλοι έχουν και έχουν συμφωνήσει. Θα γίνει ένα γραπτό κείμενο όπου θα συμφωνήσουν οι δύο μεριές. Όλα αυτά θα γίνουν αυτές τις μέρες όπως θα γίνει και μια επίσημη συνάντηση με την ΠΑΕ”.

Για την ανάγκη που υπάρχει να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο: “Κάθε Κυριακή είμαστε στο γήπεδο και στηρίζουμε την ομάδα. Ζητάμε να έρθει και ο κόσμος σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει ο Ηρακλής να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, να μπει στην τετράδα και να κυνηγήσει και το θαύμα να μπει πρώτος. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι ντέρμπι και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει ο Ηρακλής”.

Για το θέμα στο Καυτανζόγλειο: “Δεν είναι η μόνη ομάδα ο Ηρακλής που χρωστάει στο στάδιο της. Αν δεν υπήρχε Ηρακλής δεν θα υπήρχε το στάδιο. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που χρωστάνε στα στάδια και δεν έχω διαβάσει τίποτα για εξώσεις. Πρέπει να ρυθμιστεί το θέμα για να μην έχει πρόβλημα ο Ηρακλής. Θα γίνει μια συνάντηση με την διοίκηση του σταδίου ώστε να γίνει μια ρύθμιση και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το λύσουμε”.

Για το δείπνο που τους παρέθεσαν τα μέλη της «Ημίθεος  Συμμετοχών»:“Οι ποδοσφαιριστές είναι νεαρά παιδιά και θέλουν μια στήριξη. Θέλουν έναν καλό λόγο και κάποιον να ενδιαφέρεται. Αλλιώς χαλαρώνουν και νιώθουν ανασφάλεια. Στόχος μας είναι να τους κρατάμε την σκέψη μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και να μην έχουν άλλα προβλήματα. Το κυρίως κομμάτι που πρέπει να βλέπουμε είναι το αγωνιστικό γιατί πρέπει να επιτευχθεί ο στόχος. Από εκεί και μετά θα δούμε διαφορετικά τα πράγματα. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν και τίποτα άλλο. Ο προπονητής πρέπει να είναι μόνο προπονητής και όχι αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό”