Επέλεξε Σταματόπουλο ο Γεωργιάδης

Ο Παναγιώτης Σταματόπουλος είναι η προσθήκη στο τεχνικό τημ του ΠΑΟΚ, έχοντας τον ρόλο του βοηθού – συνεργάτη του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος επέλεξε έναν κανονικό προπονητή για συνεργάτη.

Ο 41χρονος Σταματόπουλος, που έχει δίπλωμα προπονητή από τη σχολή της Κολωνίας, εργάστηκε στην Γερμανία σε επίπεδο ακαδημιών και το 2006 ήρθε στην Ελλάδα ως βοηθός του Λίνεν στον Πανιώνιο για τρία χρόνια. Ως προπονητής δούλεψε σε ομάδες όπως οι Πόντιοι Κατερίνης, ο Τύρναβος, η Επισκοπή, αλλά και η Ταρτού της Εσθονίας και το τελευταίο διάστημα ήταν στην Γερμανία.

Ο Γεωργιάδης τον επέλεξε γιατί ανήκουν στην ίδια γενιά κι επειδή ο Σταματόπουλος έχει προπονητικές παραστάσεις και θα μπορέσει να τον βοηθήσει.

Στο μεταξύ, ο Βούκιτς ήταν το νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο να επιστρέφει από την μονοήμερη άδεια και να μπαίνει στο πρόγραμμα. Κανονικά ακολούθησε το πρόγραμμα και λογικά είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής ο Βίτορ, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε και σήμερα ο Μάρτενς. Μαντούρο και Χούσεν προφυλάχτηκαν λόγω της επιβάρυνσης από τα τελευταία παιχνίδια

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ , “η προπόνηση περιείχε – εκτός της καθιερωμένης προθέρμανσης – ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με τελειώματα φάσεων μέσα από συνεργασίες και με παιχνίδι κατοχής στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένες τακτικές εντολές και το πρόγραμμα τελείωσε με διπλό στο μισό γήπεδο”.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 4.30μμ στη Νέα Μεσημβρία, για να προλάβουν να δώσουν το παρόν τους και οι διεθνείς,