“Φάρμακο για το 0-3, ο τίτλος στην Τούμπα”

Ο Μίτσελ μίκησε στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα και στην επιθυμία όλων στον Ολυμπιακό να πανηγυρίσουν τον τίτλο, κατέστησε σαφές ότι δεν θα παίξει ο Σαβιόλα, ενώ καθόλου βέβαιη δεν είναι η συμμετοχή και των Βαλντέζ, Πέρεζ και Κάμπελ.

Συνοπτικά, τα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού :

Για τις ευθύνες που του καταλογίζουν για το 0-3 με τον Παναθηναϊκό : «Αν ψάχνουν για τον ένοχο, δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ. Τον έχουν μπροστά τους. Αν θέλουν να βρουν τον υπεύθυνο για το αποτέλεσμα αυτό, φυσικά και είναι ο προπονητής. Όμως, αυτό συμβαίνει πολύ συχνά στο επάγγελμα του προπονητή. Δύο ημέρες πριν ήμουν ο καλύτερος του κόσμου. Φυσικά είδα τους παίκτες μου να τρέχουν για ενενήντα λεπτά. Άρα είναι σίγουρο ότι δεν ήταν κουρασμένοι. Δεν ξέρω τι θα έλεγε ο κόσμος αν με τρεις αλλαγές είχε έρθει το ίδιο αποτέλεσμα».

Για τα προβλήματα ενόψει του αγώνα της Τούμπας : «Ποτέ δεν μιλάμε για τις απουσίες και πάντα εμπιστευόμαστε τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Θα δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε. Θα προσπαθήσουμε με όλο το σεβασμό -με την αθλητική έννοια- που έχουμε στον ΠΑΟΚ, να πάρουμε τη νίκη μέσα στο γήπεδό του».

Για το αν θα πάρει τους Πέρεζ, Βαλντέζ και Κάμπελ στην Τούμπα :  «Την Παρασκευή το βράδυ θα είναι εδώ. Αν δεν προκύψει κάποιος λόγος που να το απαγορεύει, φυσικά και θα μπορούν να είναι στη διάθεσή μας και να ταξιδέψουν μαζί μας. Όμως οι δύο τελευταίες ερωτήσεις σας είναι κάπως περίεργες. Θέλω κάτι να σας πω. Λοιπόν, οι δύο τελευταίες σας ερωτήσεις: η μία είναι γιατί δεν έκανα αλλαγές. Και η δεύτερη είναι ότι έχουμε πρόβλημα γιατί πρέπει να κάνω αλλαγές. Δεν ξέρω που να σταθώ. Πρέπει να βρέξω και τα δύο πόδια».

Για το πότε θα επιστρέψει ο Σαβιόλα : «Αν θέλαμε να τον πιέσουμε λιγάκι, θα μπορούσαμε να τον έχουμε μαζί μας στη Θεσσαλονίκη. Όμως, πιστεύω πως είναι καλύτερα. Θα ξεκινήσει τις προπονήσεις στο τέλος της εβδομάδας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να μπει στο κανονικό πρόγραμμα τη Δευτέρα».

Για τον ΠΑΟΚ και την απομάκρυνση του Στέφενς : «Πιστεύω ότι η αλλαγή προπονητή σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, ποτέ δεν είναι καλή είδηση, γιατί μιλάμε για μία κατάσταση κρίσης. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Πέρυσι βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση ο ΠΑΟΚ. Άλλαξε προπονητή και είδαμε ότι έφερε κάποια αποτελέσματα τα οποία δεν ήταν τα αναμενόμενα. Έτσι, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ ο Ατρόμητος επηρέαζε τα πράγματα. Το αποτέλεσμα της αλλαγής ήταν το αντίθετο».

Για το ενδεχόμενο να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Τούμπα : «Θα ήταν ένας τρόπος να επιστρέψουμε στον κόσμο μας κάτι που του το στερήσαμε στην προηγούμενη εβδομάδα».