“Στο Μουντιάλ θα είμαστε έτοιμοι”

Η ήττα σίγουρα “ξενέρωσε” τους ανθρώπους της Εθνικής, αλλά ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε ότι η “γαλανόλευκη” θα παρουσιαστεί πανέτοιμη στα γήπεδα της Βραζιλίας και θα παλέψει για το καλύτερο στο Μουντιάλ:

“Είναι καλή ομάδα η Ιαπωνία (σ.σ. αφού ρωτήθηκε για τις ομοιότητες της Κορέας με την Ιαπωνία που θα βρούμε στο δρόμο μας το καλοκαίρι), αλλά εμείς θα είμαστε διαφορετικοί σε τρεις μήνες. Υπάρχει κούραση γιατί οι περισσότεροι έχουν πολλά παιχνίδια σε πρωτάθλημα, ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι μέχρι τους αγώνες του Μουντιάλ. Σήμερα δεν δείξαμε καλή εικόνα, η Κορέα ήταν καλύτερη ομάδα από μας και κέρδισε”.

Για το πώς περιμένουν αυτός και οι συμπαίκτες του το Μουντιάλ: “Όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάμε στο Μουντιάλ. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι στην κατάλληλη στιγμή για να έχουμε μία καλή παρουσία, γιατί γι’ αυτό περάσαμε”.

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο ως δυσκολότερο παιχνίδι του ομίλου μας: “Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο παίζουν οι καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν ξεχωρίζουμε κάποιο παιχνίδι. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι πρώτα για την Κολομβία, μετά για την Ιαπωνία και τέλος για την Ακτή Ελεφαντοστού. Δεν υπάρχει παιχνίδι λιγότερο εύκολο ή λιγότερο δύσκολο. Σε αυτό το επίπεδο όλα είναι δύσκολα”.