«Πληρώσαμε και περιμένουμε…»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής για να ενημερώσει για τις κινήσεις που έκανε για το θέμα που προέκυψε με την FIFA και την αφαίρεση των 3 βαθμών. Όπως τονίζεται έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ανάκληση της απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Εν αναμονή της απόφασης της FIFA και ενόψει του αυριανού Δ.Σ. της Football League όπου θα εξεταστεί το ζήτημα της αφαίρεσης 3 βαθμών από την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας μας, η ΠΑΕ Ηρακλής επιθυμεί να ενημερώσει πρωτίστως τους φιλάθλους της πως έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ενώπιον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προκειμένου να εξασφαλίσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της ΠΑΕ και φυσικά την μη αφαίρεση των 3 βαθμών.

Όπως θα αναλυθεί και αύριο ενώπιον των λοιπών μελών – ΠΑΕ του συνεταιρισμού της Football League, ήδη έχει κατατεθεί σχετικό αίτημα στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της FIFA για ανάκληση της αρχικής απόφασης, συνοδευόμενο από όλα τα απαραίτητα τραπεζικά παραστατικά εξόφλησης του ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτου αναμένουμε με αισιοδοξία την απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας το πιθανότερο την ερχόμενη εβδομάδα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ηρακλή.