Σιγά μωρέ, ένα χάρτινο κύπελλο ήταν…

Όπως ήταν αναμενόμενο η απολογία του Ολυμπιακού για το γεγονότα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε ενδιαφέρον. Ούτε λίγο ούτε πολύ η πλευρά των “ερυθρόλευκων” στην προσπάθειά της να αποφύγει την τιμωρία της έδρας ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε τραυματισμός του Γιάννη Αναστασίου.

“Η ρίψη χάρτινου ποτηριού δεν είχε καμία επίπτωση τραυματισμού. Αυτό αναφέρεται, άλλωστε, στην έκθεση του παρατηρητή. Ναι μεν υπήρξε ρίψη, αλλά όχι τραυματισμός. Ούτε είναι εφικτό να γίνει τραυματισμός με χάρτινο ποτήρι με υγρό” είπε μεταξύ άλλων ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Θεόδωρος Γιαννίκος.

Οσον αφορά την ρίψη φωτοβολίδων και την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, ο κ. Γιαννίκος ισχυρίστηκε: “Από την κλήση σε απολογία προκύπτει ότι βασικά παραπτώματα από την έκθεση του παρατηρητή είναι η ρίψη φωτοβολίδων σε διάφορα λεπτά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 90′ γράφει ο παρατηρητής για είσοδο περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου 5-10 φιλάθλων. Δεν έχει συμβεί αυτό στην πραγματικότητα. Δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων. Κάποιοι φίλαθλοι ήταν στα κιγκλιδώματα αλλά δεν έγινε είσοδος”.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε πως λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να προετοιμαστεί κατάλληλα και ζήτησε να υποβάλει αύριο και γραπτό υπόμνημα. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό και η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι αύριο το μεσημέρι.