Οργανώνονται για τα Τέμπη

Πλησιάζει η ημερομηνία (19 Μαρτίου) της δίκης για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών στα Τέμπη, τον Ιούνιο του 2010, με κατηγορούμενους πολλούς φίλους του Ηρακλή που συμμετείχαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Την Δευτέρα στα γραφεία του ερασιτέχνη, θα γίνει συνάντηση για να οργανωθεί καλύτερα η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί. στην οποία παρόντες θα είναι και οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής αναφέρει τα εξής:

“Αναφορικά με τη δικάσιμο της 19ης.03.2014 ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σχετικά με το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών στα Τέμπη στις 6-6-2010 ανακοινώνεται ότι θα λάβει χώρα τη ΔΕΥΤΕΡΑ 10.03.2014 και ώρα 16:00 στα γραφεία του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ νέα συνάντηση των εμπλεκομένων με την παρουσία δικηγόρων του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, για να καθοριστούν οι τελικές λεπτομέρειες της υπεράσπισης των μελών μας η και τρίτων προσώπων.

Με το δεδομένο ότι η δικάσιμος της 19.03.2014 απέχει λιγότερο από 2 εβδομάδες και εξαιτίας του μεγάλου όγκου της δικογραφίας παρουσία κάθε εμπλεκόμενου προσώπου στη συνάντηση αυτή κρίνεται απαραίτητη”.