“Ανοδο με Αιγινιακό, επιστροφή στον ΠΑΟΚ”

Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης με δηλώσεις του στην media day του Αιγινιακού, τόνισε ότι μένουν 4 τελικοί μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, όπου θα παιχτούν όλα για την είσοδο στα πλέι οφ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πολυπόθητη επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Για την πορεία του φετινού Αιγινιακού και αν θα πετύχει το στόχο των πλέι οφ: “Απομένουν 4 τελικοί μέχει τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ειδικότερα τα δύο ματς με Καρδίτσα και Ηρακλή είναι όλη η χρονιά για την ομάδα. Αν καταφέρουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα σε αυτά τα παιχνίδια, τότε σίγουρα εξασφαλίσαμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Στη συνέχεια αν το πετύχουμε αυτό, θα κοιτάξουμε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό”.

Για το παιχνίδι με την Καρδίτσα: “Η Αναγέννηση είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικότερα στην έδρα της με πολύ καλό προπονητή. Εμείς βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και το αποτέλεσμα θα κριθεί καθαρά στη δική μας απόδοση. Αν είμαστε σοβαροί και παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα”.

Για τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ: “Σίγουρα είναι μια καινούρια εμπειρία για μένα το γεγονός ότι αγωνίζομαι στην Football League. Ήρθα στον Αιγινιακό για να πάρω παιχνίδια με δεδομένο ότι δεν κατάφερα να πάρω χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ. Η Σούπερ Λίγκα είναι μια τελείως διαφορετική κατηγορία, αλλά σίγουρα θα γυρίσω πίσω δυνατότερος έχοντας αφομοιώσει διαφορετικά πρόσωπα και καταστάσεις που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο στη συνέχεια”.