By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο Ηρακλής για το -3
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE 2ΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ηρακλής για το -3

Τhessports
Last updated: 07/02/2015 22:51
Τhessports
Share
SHARE

Την δική της εκδοχή για την απόφαση της ΦΙΦΑ (και την υλοποίησή της από την Φούτμπολ Λιγκ) να αφαιρέσει τρεις βαθμούς από τον Ηρακλή, επειδή δεν είχε πληρώσει εμπρόθεσμα τις οφειλές του στον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Ντάνι Λόπεθ, έδω η ΠΑΕ Ηρακλής…

Οι κυανόλευκοι ισχυρίζονται ότι το θέμα είναι τυπικό, εξόφλησαν τον ποδοσφαιριστή εγκαίρως και περιμένουν την ΦΙΦΑ να ανακαλέσει την απόφαση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει τα εξής :

Με αφορμή την αφαίρεση 3 βαθμών από την βαθμολογία της ομάδας μας από την  Football League, προς υλοποίηση σχετικής απόφασης της FIFA σχετικά με την υπόθεση Lopez, η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποιεί τα εξής:

Την 15.01.2015, ημερομηνία κατά την οποία η FIFA κοινοποίησε στην ΕΠΟ και στην Football League έγγραφο της προκειμένου να αφαιρεθούν 3 βαθμοί από την βαθμολογική μας συγκομιδή για την υπόθεση Lopez, η ΠΑΕ προσκόμισε, τόσο στη FIFA, όσο και στην ΕΠΟ (και την Football League) όλα τα τραπεζικά παραστατικά που αποδείκνυαν την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, τόσο ως προς το κεφάλαιο, όσο και ως προς τους τόκους και τα έξοδα. Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάθεση αιτήματος ανάκλησης της απόφασης από την FIFA, η οποία είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει επί του θέματος, δεδομένου πως η αρχική απόφαση εξεδόθη από δικό της δικαιοδοτικό όργανο.
Η Football League, ως διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και υπεύθυνη για την τυπική διεκπεραίωση της απόφασης της FIFA, αφού έλαβε τα σχετικά παραστατικά εξόφλησης και επιπλέον γνωρίζοντας πως η εταιρεία μας είχε ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες για την ανάκληση της απόφασης, ενημέρωσε τα λοιπά μέλη του συνεταιρισμού προκειμένου να ληφθεί συλλογική απόφαση επί του ζητήματος.
Τελικώς, αποφασίστηκε από τα μέλη της Football League πως η απόφαση της αφαίρεσης δεν θα διεκπεραιωθεί έως την 06/02/2015, με την προσδοκία πως μέχρι την ημερομηνία αυτή η FIFA θα εξέδιδε απόφαση επί της αιτήσεως ανάκλησης που είχε καταθέσει η εταιρεία μας. Σε περίπτωση που έως την 06/02/2015 η FIFA δεν εξέδιδε σχετική απόφαση, τότε η Football League θα αφαιρούσε τους βαθμούς προς τυπική υλοποίηση της αρχικής απόφασης, υπό τον όρο βεβαίως πως, σε περίπτωση που η απόφαση της FIFA είναι θετική προς την ομάδα μας, τότε οι βαθμοί θα μας επιστραφούν αυτόματα.
Δυστυχώς έως και σήμερα η FIFA δεν εξέδωσε απόφαση επί της αιτήσεως ανάκλησης που καταθέσαμε, γεγονός που ευελπιστούμε πως θα γίνει εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Παραμένουμε ταυτόχρονα αισιόδοξοι πως θα δικαιωθούμε, γεγονός που θα σημαίνει και την αυτόματη επιστροφή των χαμένων βαθμών.

Σχετικά άρθρα

Ώρα ημιτελικών στη GBL: Στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ
«Μεγαθήρια» στο κυνήγι του Τζόλη
Θα παίξει ο Μέσι στο Μουντιάλ;
«Κόπηκε» από την Εθνική Φινλανδία ο Γένσεν
«Κοιτάει» δύο από την Κηφισιά ο Ηρακλής
TAGGED:ΦΙΦΑ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Υπάρχει και τιμή κι αξιοπρέπεια»
Next Article Είχε 10/19 σουτ και… 0/3 συνεντεύξεις

Τελευταία νέα

Στο «μάτι» της Λίβερπουλ ο Κουλιεράκης!
ΔΙΕΘΝΗ
28 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις με… ΠΑΟΚ
MEDIA
28 May, 2026
Σκαριόλο: «Αναμφισβήτητα υποστήκαμε μια αδικία στον τελικό»
ΜΠΑΣΚΕΤ
28 May, 2026
Σήκωσε το Conference η Πάλας!
ΔΙΕΘΝΗ
28 May, 2026
Follow US