Πριμ Σκόρδα, “εξαφανίσου” από Super 3

Αναζητώντας κίνητρο για να πείσει τους ποδοσφαιριστές του Αρη, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει στο θέμα της παραμονής, ο Λάμπρος Σκόρδας υποσχέθηκε πριμ, μπόνους ή όπως εσείς θέλετε πείτε το, 400.000 ευρώ! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης στη χτεσινή συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς της ομάδας έπαιξε ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Δεσμεύτηκε πως αν οι παίκτες καταφέρουν να κρατήσουν την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, κάτι που σήμερα μοιάζει ακατόρθωτο, θα μοιραστούν το έξτρα πριμ με απευθείας εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της  περιόδου 2014/15.

Την ίδια ώρα, πάντως, οι αρχηγοί του Αρη μετέφεραν στον πρόεδρο της ομάδας τον προβληματισμό τους για τη μη καταβολή χρημάτων στους ποδοσφαιριστές (με τους νεαρούς να αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες) εδώ και πολύ καιρό. “Δεν υπάρχουν χρήματα αυτή την περίοδο, όλα τα προβλεπόμενα έσοδα έχουν εκχωρηθεί σε πιστωτές και η μοναδική πηγή εσόδων είναι τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων”, φέρεται να τους απάντησε -όπως αναφέρεται στα σημερινά “Αθλητικά Νέα των Συντακτών” ο Λάμπρος Σκόρδας!

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα μηνύματα κατά του Σκόρδα από τον SUPER 3 με τελευταίο να… αποστέλλεται μέσω της εφημερίδας SUPER ARIS που κυκλοφόρησε σήμερα, με πρωτοσέλιδο τίτλο: “ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ! ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ”.