“Τίτλο μέσα στην Τούμπα”

Ο Μάρκο Στσέποβιτς ξεπέρασε τα προβλήματά του, προπονείται κανονικά, θα παίξει την Κυριακή στην Τούμπα και όπως δήλωσε στη Nova, ελπίζει ότι ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει την Κυριακή τον τίτλο μέσα στο σπίτι του ΠΑΟΚ.

“Φυσικά θα ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον τίτλο αυτήν την Κυριακή. Γιατί όλοι γνωρίζουμε σε τι κατάσταση είναι η ομάδα μας. Όμως, επίσης θα ήταν πολύ ωραίο να κατακτήσουμε τον τίτλο για τον Μάικλ”, είπε ο Σέρβος σέντερ φορ, που αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.

“Έχω παίξει δύο φορές με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όσο αγωνιζόμουν στη Σερβία. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την κατάστασή του πριν από δύο-τρία χρόνια. Τότε δεν ήταν μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Τώρα, όμως, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Έχει γίνει πολύ πιο δυνατός. Είναι μία ομάδα η οποία συνεχώς ανεβαίνει. Σίγουρα το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο, ιδιαίτερα στο γήπεδό τους επειδή έχουν πολύ θερμούς φιλάθλους. Όμως, αν ο Ολυμπιακός παίξει με τον τρόπο που γνωρίζει, πιστεύουμε πως δε θα έχουμε κάποιο πρόβλημα”, είπε ο πρώην σέντερ φορ της Παρτιζάν (σε φιλικά αγωνίστηκε στην Τούμπα).

Όσο για την αποχώρηση του Στέφενς κι αν αυτή θα επηρεάσει ; “Όλοι γνωρίζουμε πως μετά από μία αλλαγή προπονητή, βγαίνει πάντα κάτι καλό. Εμείς, όμως, πρέπει να στηριχτούμε στη δική μας απόδοση. Σίγουρα, εκείνοι στο γήπεδό τους μπροστά στους δικούς τους φιλάθλους, δε θα θέλουν να κερδίσουμε τον τίτλο. Για αυτό θα μας δυσκολέψουν όσο πιο πολύ μπορούν. Εμείς, όμως, θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε”, είπε.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται αύριο το πρωί με μια προπόνηση στου Ρέντη στις 11πμ και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει για τη Θεσσαλονίκη.

Εκτός είναι σίγουρα οι Σαβιόλα, Μαρκάνο και Σιόβας.