“Προσοχή στον Ατρόμητο”

Ο προπονητής του Πανιωνίου Νίκος Αναστόπουλος, αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ατρόμητο. Αποκάλυψε ποια στοιχεία θα δώσουν το πλεονέκτημα στους κυανέρυθρους, ενώ στάθηκε και στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του κόντρα στην Καλλονή.  Αναλυτικά στις δηλώσεις του στη Nova μίλησε…

Για το τι κρατάει από τον αγώνα με την Καλλονή και αυτό που θέλει να διορθώσει: «Στην προσπάθεια την οποία κάνουμε, οτιδήποτε παίρνουμε, βαθμό ή βαθμούς είναι σημαντικό. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ελαφρώς ήταν καλύτερη η Καλλονή, είχε κλείσει τους χώρους και δεν μπορούσαμε να κινηθούμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το γρήγορο γκολ που πετύχαμε ήμασταν καλύτεροι από την Καλλονή και η απόδειξη αυτού είναι πως δεν υπάρχει φάση πλην του γκολ της ισοφάρισης. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και στα δύο ημίχρονα.

Να παίξουμε γρήγορα γιατί αυτό είναι το παιχνίδι μας. Να παίξουμε ένα παιχνίδι το οποίο είναι δύσκολο γιατί είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε μία ομάδα καλή και όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας είμαστε επικίνδυνοι. Μ’ αυτό το πνεύμα θα πάμε».

Για το πώς περιμένει τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και το αποτέλεσμα είναι άλλο πράγμα».

Για το αν ξεχωρίζει κάτι από τους Περιστεριώτες: «Ο Ατρόμητος αυτή τη στιγμή είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Χρειάζονται προσοχή όλοι οι παίκτες. Χρειάζονται όλοι προσοχή, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση».

Για το παρελθόν του στον Ατρόμητο και αν εστιάζει κάπου την προσοχή του: «Όπως είπα, είναι μία ομάδα που χρειάζεται προσοχή γενικά. Στα “στημένα”, στις πτέρυγες, ο Παπαδόπουλος που παίζει στην επίθεση. Χρειάζεται όλη η ομάδα προσοχή».