Κλάους: «Να… πάει αλλού ο Ολυμπιακός»!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι πεπεισμένος πως στο ντέρμπι της Κυριακής (9/3) κόντρα στον Ολυμπιακό “όποιος ποδοσφαιριστής κληθεί ν’ αγωνιστεί σ’ αυτό το παιχνίδι θα δώσει το εκατό τοις εκατό για να πάρουμε τη νίκη”.  Αλλά για ένα πράγμα θέλει να δείχνει απόλυτα σίγουρος. Ποιο είναι αυτό; Ο Ολυμπιακός δε θα σφραγίσει τον τίτλο μέσα στην Τούμπα!

«Δε νομίζω ότι περνάει από το μυαλό κάθε παιδιού ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα. Μπορεί να πάει να πανηγυρίσει σε άλλο γήπεδο αλλά όχι στην Τούμπα. Θα είμαστε από την αρχή συγκεντρωμένοι. Θα δείξουμε μεγάλο πάθος και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε εμείς τη νίκη», είπε ο Κλάους μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού Novasports.

Ο διεθνής φορ εξήγησε η αλλαγή προπονητή δεν έχει επηρεάσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ. «Σίγουρα, όταν αλλάζει ο προπονητής υπάρχει λίγο ένα κενό διάστημα μέχρι να ξαναβρούμε τους εαυτούς μας. Ανέλαβε ένας νέος προπονητής. Δουλεύουμε αυτές τις λίγες ημέρες μαζί. Πιστεύω να βγει η δουλειά που έχουμε κάνει στο παιχνίδι της Κυριακής. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι το πάθος κι η δύναμη που θα δείξουμε από την αρχή. Πιστεύω ν’ ανταπεξέλθουμε σ’ αυτό το παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε εμείς τη νίκη».

Μάλιστα, ο Κλάους στέλνει και μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας: «Την Κυριακή να κάνουμε μια νέα αρχή. Ο κόσμος πιστεύω πως θα είναι στο γήπεδο, όπως σε κάθε, τέτοιο παιχνίδι και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια. Να τους έχουμε κοντά μας».