Ξέσπασμα Παντζιαρά μετά τη νίκη

Τα όσα ακούστηκαν μέσα στη βδομάδα και λίγο – πολύ ήθελαν τη Δόξα να κάνει τα… στραβά μάτια, όχι απλά δεν επιβεβαιώθηκαν γιατί οι Μαυραετοί τα έδωσαν όλα και κέρδισαν στον Άρη, αλλά προκάλεσαν την αντίδραση του προπονητή της ομάδας της Δράμας, Ανδρέα Παντζιαρά…

Ο γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Άρη ξέσπασε στη συνέντευξη τύπου…

“Το ήθος που συνοδεύει το όνομα Παντζιαράς είναι τεράστιο κι απαγορεύεται να μιλάει κανείς για ηθική. Η Δόξα είναι ιστορική ομάδα, σε λίγο κλείνει 100 χρόνια, παλεύει κάθε παιχνίδι και με τον Πανσερραϊκό ήμασταν καλύτεροι από σήμερα. Ένα παιχνίδι δεν κάναμε καλό, με την Καβάλα, αλλά δεν θα μας δικάσετε για ένα ματς.

Λυπάμαι γι΄ αυτούς, που μας δίκασαν πριν γίνει το έγκλημα, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη κι ας απολογηθούν στον εαυτό τους. Δεν ξέρουν με τι να ασχοληθούν και ψάχνουν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Το τι ομάδα είναι ο Παντζιαράς, το ξέρει καλά ο Παντζιαράς, και δεν ενδιαφέρει κανέναν. Είμαι 101% επαγγελματίας κι απαγορεύω στον οποιονδήποτε να μου μιλάει για ηθική.

Αν δεν ανέβει ο Άρης, θα είναι δική του ευθύνη, όχι της Δόξας. Πάντως είναι καλύτερος απ΄ ότι στον πρώτο γύρο, έχει τα δύο ντέρμπι στο γήπεδό του και μπορεί να ανέβει”, είπε ο Παντζιαράς, που δεν θέλει να δώσει σημασία στα λεγόμενα κάποιου φερόμενου ως παράγοντα του Άρη, που έλεγε μετά το παιχνίδι ότι η Δόξα έπαιξε με υπέρμετρο φανατισμό.