“Το δεύτερο γκολ μας… τέλειωσε”

Λακωνικός στη συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Παπαδόπουλος στάθηκε στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, το οποίο κατά την άποψή του ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης: 

«Η νίκη του Παναθηναϊκού είναι δίκαιη. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ, αντιδράσαμε. Κερδίσαμε ένα πέναλτι το οποίο δυστυχώς το χάσαμε. Το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού μπαίνει σε ένα σημείο, που έχουμε ισοφαρίσει και πηγαίναμε καλά. Αν μπορούμε να σταθούμε κάπου είναι εκεί. Θα έπρεπε να ήμαστε πιο προσεκτικοί. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό. Και με τον Πλατανιά στην τελευταία φάση του ημιχρόνου δεχθήκαμε γκολ. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Στο τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού τελείωσαν όλα. Νομίζω είναι δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού».
Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου είπε: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να το διαχειριστούμε μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη. Συγχαρητήρια για την σοβαρότητα των παιδιών σε όλο το 90λεπτο. Κρατήσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε ωριμότητα, σοβαρότητα, αυτοπεποίθηση. Δείξαμε ότι ξέρουμε να κερδίζουμες τα παιχνίδια. Δεν μιλάω για παίκτες ξεχωριστά. Σήμερα θα κάνω μία εξαίρεση. Πολλά συγχαρητήρια στον Πράνιτς. Μέσα σε έξι μέρες έπαιξε τρία παιχνίδια, μας βοήθησε πάρα πολύ. Θα σταθώ και στον Μέντες. Είχε σχεδόν δύο μήνες να αγωνιστεί,. Επαιαξε για πρώτη φορά σε διαφορετική θέση και τα πήγε πολύ καλά».