Με τον Σκόρτσα, αλλά χωρίς Ζάχορα και Τάι

Δύο σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Γκιγιέρμο Όγιος, εν’ όψει της αυριανής (10/3) αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο.

Το πρώτο ακούει στο όνομα του Ντάριο Ζάχορα, ο οποίος θα απουσιάσει για πρώτη φορά από εντός έδρας παιχνίδι του Ημίθεου και σίγουρα το γεγονός αυτό δημιουργεί έναν επιπρόσθετο “πονοκέφαλο” στον Αργεντινό τεχνικό που θα στερηθεί των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ της ομάδας με εννιά γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και 1358 λεπτά συμμετοχής καταγεγραμμένα στο ενεργητικό του.

Το δεύτερο πρόβλημα, είναι αυτό του Τάι, ο οποίος επίσης έχει αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας, με 1147 λεπτά συμμετοχής και τρία γκολ. Ο Βραζιλιάνος εκτός του ότι είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες), υπέστη και θλάση με αποτέλεσμα να χρειαστεί και αρκετός χρόνος για την αποθεραπεία του.

Αντίθετα, το ευχάριστο για τον Γκιγιέρμο Όγιος σ’ ότι αφορά την επιθετική γραμμή της ομάδας του, είναι η επιστροφή του Έντσο Σκόρτσα. Ο βραχύσωμος επιθετικός ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή λύνοντας κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα του Ζάχορα. Αυτό που μένει να φανεί είναι εάν ο Αργεντινός θα προτιμήσει τελικά την λύση του Ματσούκα, του Σκόρτσα ή του Ονουάτσι ή θα καταφύγει στην λύση της…Κέρκυρας με την χρησιμοποίηση του Κοσμά Τσιλιανίδη στην κορυφή της επίθεσης.