“Αυτά δεν είναι για τη δημοσιότητα”

Σήμερα στις 9.30πμ τοπική ώρα, η Στουτγάρδη ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αύριο πιάνει δουλειά. Πότε πρόλαβε και συμφώνησε μαζί του;

Ο Ολλανδός απομακρύνθηκε από τον ΠΑΟΚ το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, δεν έδειξε να πολυενοχλείται ιδιαίτερα (πήρε και περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε 8 μήνες…) και σήμερα ανακοινώθηκε από την Στουτγάρδη.

«Το πότε κάναμε την επαφή με τον Στέφενς, είναι κάτι που δεν είναι για την δημοσιότητα» δήλωσε ο Φρέντι Μπόμπιτς, τεχνικός διευθυντής της Στουτγάρδης, μιλώντας στην εκπομπή «Doppelpass» του γερμανικού αθλητικού καναλιού Sport1.

«Αφού το πρωί της Δευτέρας έφυγε από τον ΠΑΟΚ, υποθέτω πως θα μίλησαν τη Δευτέρα το απόγευμα ή το πρωί της Τρίτης. O Μπόμπιτς είχε σίγουρα ένα plan B στο μυαλό του, πριν το χθεσινό παιχνίδι» σχολίασε γελώντας ο Κλάους Άλοφς, τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, και εκ πείρας, ξέρει πως γίνονται αυτές οι δουλειές.

Κατά τ΄ άλλα, ο Μπόμπιτς αποκάλυψε ότι είχε ούτως ή άλλως επαφές με τον Στέφενς, καθώς γνωρίζονται καλά, αφού τον είχε προπονητή στη Χέρτα.

«Αποφασίσαμε να πάμε σε έναν έμπειρο προπονητή, που ξέρει καλά από τέτοιες καταστάσεις. Χρειαζόμαστε αποτελέσματα. Τον είχα προπονητή στη Χέρτα, τον ξέρω, τον εμπιστεύομαι, είναι πολύ έμπειρος, ξέρει απ΄ έξω την Μπουντεσλίγκα. Είναι προπονητής με καθαρές γραμμές, με πειθαρχία, πιστεύω ότι θα οδηγήσει σωστά την ομάδα. Είναι σπουδαίος προπονητής, εξαιρετικός. Δεν είναι εύκολη η αποστολή του, αλλά με την εμπειρία, την προσωπικότητα και την γενικότερη παρουσία του, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», είπε ο Μπόμπιτς, ο οποίος θυμήθηκε ότι επί Στέφενς έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα στη Χέρτα, αλλά «τότε ήταν δύσκολες εποχές για την ομάδα, μετά ήμουν πάλι βασικός, δεν είχα πρόβλημα με τον Στέφενς».