Γκοϊάν: “Η Ελλάδα είναι φαβορί”

Την άποψη ότι η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, είναι το φαβορί του ομίλου που κληρώθηκε για την πρόκριση στο Euro του 2016, εξέφρασε σε συνέντευξή του στη “Real News” ο ποδοσφαιριστής της Ρουμανίας, Ντόριν Γκοϊάν.

“Είναι μια ενδιαφέρουσα κλήρωση για την ομάδα και θεωρώ ότι θα γίνουν καλές και δυνατές αναμετρήσεις. Νομίζω ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί του ομίλου και εύχομαι στο τέλος των αναμετρήσεων να προκριθούμε μαζί της. Για τα μεταξύ μας παιχνίδια θα πω ότι σίγουρα το έργο μας δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε, τόσο οι παλαιότεροι όσο και τα νέα παιδιά που θα κληθούν, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό” τόνισε αρχικά και σχετικά με το αν τα δύο παιχνίδια αποτελούν ρεβάνς για τους Ρουμάνους πρόσθεσε: “Σε καμία περίπτωση.

Σε εκείνα τα παιχνίδια, η Ελλάδα ήταν καλύτερη και στους δύο αγώνες και προκρίθηκε δίκαια. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά. Έχουμε και ένα μικρό πλεονέκτημα, καθώς το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, αφού είναι γνωστή η δυναμική που προσδίδει στην ομάδα η παρουσία των οπαδών της στην εξέδρα”.