“Είμαι ευτυχής…”

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος ρωτήθηκε επίσης για την παρουσία δύο παικτών του. Του Μπάλλα και του Κιβρακίδη.

Πιο αναλυτικά, αρχικά ο έμπειρος προπονητής κάνοντας ένα γενικό σχόλιο είπε:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιβλητική εμφάνιση, ευχαριστήθηκε το ποδόσφαιρο ο κόσμος. Μπορούσαμε να διευρύνουμε κι άλλο το σκορ, αν δεν προσέχαμε τόσο την κατοχή της μπάλας. Είμαι ευτυχής για τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα που δείχνουν τα παιδιά. Πάμε έτσι μέχρι τα πλέι οφ για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι τέσσερις επιθετικοί μας κάνουν πολλά χιλιόμετρα και ασκούν μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Ήθελε να μας αιφνιδιάσει ο Πανιώνιος, αλλά δεν του βγήκε”.

Για τον Μπάλλα που έπαιξε ως δεξί μπακ ανέφερε:

“Προσαρμόσαμε τον Μπάλλα από την προπόνηση γιατί είχαμε πρόβλημα σε αυτή η θέση. Αν βελτιωθεί λίγο επιθετικά θα είναι πολύ καλύτερος. Αμυντικά είναι πολύ καλός”.

Για τον Κιβρακίδη που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο τόνισε:

“Είναι ένα παιδί ταχυδυναμικό έχει απεριόριστες δυνάμεις, μπορεί να παίξει χαφ εξτρέμ αλλά και δεξί μπακ. Έχει κάποια αμυντικά προβλήματα στις τοποθετήσεις, μπορεί να πετύχει πάρα πολλά”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν λακωνικός, ενώ μίλησε και για τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου:

“Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Να ευχηθούμε στον κο Σπανό να τελειώσει η περιπέτειά του, γιατί άνθρωποι σαν αυτόν χρειάζονται στο ποδόσφαιρο”.