Που πας, με συγγενείς και φίλους…

Τα εμπορικά παιχνίδια πέρασαν, προφανής στόχος προς το παρόν δεν υπάρχει και ο κόσμος γύρισε και πάλι την πλάτη στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ…

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών, το οποίο ο ΠΑΟΚ το κέρδισε άνετα, στο PAOK SPORTS ARENA δεν ήταν ούτε 1.000 άτομα. Καιρό είχε να είναι τόσο “κρύο” το κλειστό του ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με την ΚΑΕ τις πόρτες πέρασαν 900 άνθρωποι, εκ των οποίων πολλοί ήταν μαθητές των σχολείων, που καλεί στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ για να του δίνουν ζωή.

Τα εισιτήρια, που κόπηκαν ήταν ελάχιστα, φυσικά δεν βγήκαν ούτε τα έξοδα του αγώνα και το κακό συνεχίζεται, καθώς μια ομάδα που θέλει να έχει υψηλές βλέψεις, δεν βγάζει ούτε τα έξοδα των αγώνων, και κυρίως, το γήπεδο είναι… ψυχρό.

Είναι ξεκάθαρο, ότι με τέτοιες συνθήκες, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει μέσα από τους αγώνες του, είναι δύσκολο να γίνουν και σοβαρές προσθήκες.

Ο Μαρκόπουλος θέλει κάποιον παίκτη, αρχικά έψαχνε κοντό, τώρα είναι προβληματισμένος από τον Βον και μπορεί να μην έλεγε “όχι” και σε κάποιον ψηλό, αλλά χρήματα δεν υπάρχουν.

Τη μεταγραφολογία την υποδαυλίζει συνήθως ο Μάνος Μαλέλης (έφερε τις χορηγίες του Κοντομηνά), που ακόμη και με δηλώσεις του τονίζει πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει προσθήκες, λέγοντας πως προσπαθεί να πείσει και την διοίκηση γι΄ αυτό, αλλά με τα οικονομικά ο Πρέλεβιτς δεν παίζει.

Και σ΄ αυτή τη φάση, δεν φαίνεται πως υπάρχει στον ορίζοντα και διάθεση από τον Κοντομηνά, να προσφέρει κάτι έξτρα.