Τιμήθηκαν οι Κυπελλούχοι

Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα σύσσωμο το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας.

Οι κυπελλούχοι ήταν καλεσμένοι του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος θέλησε να τους τιμήσει για την επιτυχία τους, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, βουλευτές και πολιτευτές της Θεσσαλονίκης.

Την επιτυχία του τμήματος επισήμανε ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, σημειώνοντας ότι τέτοιες επιτυχίες είναι ευπρόσδεκτες και από τον ΠΑΟΚ και από τον Άρη, τον Ηρακλή, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες της Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχάρη και το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και πρόσθεσε: «Με την ευκαιρία θα ήθελα να καλέσω την πολιτεία να πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να σταματήσει επιτέλους η βία. Η Κυβέρνηση οφείλει να λύσει αυτό το ζήτημα και να  μπορούν να πηγαίνουν οι οικογένειες στα γήπεδα, χωρίς το φόβο επεισοδίων».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ανέφερε ότι η κατάκτηση του κυπέλλου βόλεϊ από τον ΠΑΟΚ δίνει χαρά σε όλους σε μια δύσκολη εποχή για τη Θεσσαλονίκη και οφείλεται στη μεγάλη προσπάθεια, τόσο των αθλητών όσων και των παραγόντων της ομάδας και ευχήθηκε  να φέρει ο ΠΑΟΚ στην πόλη και το πρωτάθλημα πετοσφαίρισης.

Την ικανοποίηση και τη συγκίνησή τους για την εκδήλωση εξέφρασαν τόσο ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ όσο και οι αθλητές, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. «Η μεγαλύτερη από όλες τις τιμές για τους αθλητές είναι να τους τιμάει η ίδια η πόλη τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης και συμπλήρωσε: «Αυτή η βράβευση είναι μια πρώτη δικαίωση για όλους μας και κυρίως για τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δίνουμε την υπόσχεση ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι εδώ και θα γεμίσει με πολλούς τίτλους την πόλη».

Στη μεγάλη επιτυχία του «δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Σταύρος Καλαφάτης, Γλυκερία Καλφακάκου, Γιάννης Δελής και Γιώργος Ρακκάς και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ στη βράβευση παραβρέθηκαν πολιτικοί και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

Στον πρόεδρο του ΤΑΠ, Γεώργιο Ανδρέου και στον αρχηγό της ομάδας πετοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, Βασίλειο Κουρνέτα, απονεμήθηκε η ανώτατη τιμητική διάκριση (πιστό αντίγραφο της Λάρνακας του Φιλίππου Β΄), ενώ δόθηκαν και 20 τιμητικές διακρίσεις (πάπυροι) σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Η μαυρόασπρη οικογένεια δώρισε φανέλες της ομάδας με τις υπογραφές όλων των αθλητών στο Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλο και μια μπάλα αγώνα με τα αυτόγραφα όλων των πετοσφαιριστών.