Κάκωση ο Σκόνδρας

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που πλέον μπαίνουν σε διαδικασία προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη. Μετά το ρεπό της Κυριακής, ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του δούλεψαν στη δύναμη και την τακτική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις λειτουργικής δύναμης και στη συνέχεια παιχνίδια τακτικής και αμυντικής συμπεριφοράς με αερόβιες προσαρμογές.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Βασαϊτης, Τσέλα, Κυριλλίδης, Λιάπτσης, Κωνσταντίνου, Πασπαλάς από τις Κ20 και Κ17 και ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας.

Ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος έχει μια κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική από χτύπημα έμεινε στο γυμναστήριο και την Τρίτη (31.03) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και θεραπεία με κινησιοθεραπεία και ενδυνάμωση.

Ο Ρικάρντο Κόστα ακολούθησε πρόγραμμα με θεραπεία, ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο σε ευθεία γραμμή.

Την Τρίτη (31.03) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν πρωί (11:00), απόγευμα (18:00) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

πηγή: paokfc.gr