“Έχουμε τους παίκτες να παίζουμε καλύτερα”

Στην φετινή πρεμιέρα του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργιάδης πανηγύρισε μια νίκη επί του Ολυμπιακού, και μετά το παιχνίδι στάθηκε σ΄ αυτά, που είχε η ομάδα του κι έφτασε στη νίκη, κι άφησε και κάποια καρφιά για τον Στέφενς, όταν αναφέρθηκε σ΄ αυτά που δεν είχε ο ΠΑΟΚ στα επόμενα παιχνίδια, αλλά και στο γεγονός ότι θα έπρεπε να παίζει καλύτερα, γιατί όπως είπε, ο ΠΑΟΚ έχει τους παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι και τη νίκη : “Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, με δύο καλές ομάδες. Προσπαθήσαμε απέναντι στον σχεδόν σίγουρο πρωταθλητή, ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είχαμε αρκετό πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά το 65’-70’ πέσαμε λίγο, αλλά κρατήσαμε την οργάνωσή μας. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη θέληση, πετύχαμε το 2ο γκολ, όλα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο σήμερα, γιατί το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, ήταν πάρα πολύ άσχημο για μας. Είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ολυμπιακό να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι”.

Σχετικά με το πως προετοίμασε το παιχνίδι : “Σίγουρο είχαμε παραπάνω πάθος σήμερα. Ειδικά στην έδρα μας πάντα έχουμε πάθος, αλλά θα πρέπει να δείχνουμε λίγο παραπάνω, κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί, να ευχαριστιέται ο κόσμος περισσότερο το παιχνίδι, αλλά να το ευχαριστιούνται και οι ίδιοι οι παίκτες και να παίρνουν αυτοπεποίθηση. Χρειαζόμαστε αρκετά πράγματα, ειδικά στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ολυμπιακός παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε τους παίκτες να το κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε”. 

Για τις αλλαγές θέσεων που έκανε : “Όταν ξεκινάς, ψάχνεις να βρεις τη βάση των παικτών, σε ποια θέση παίζουν και που μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Με εξαίρεση τον Λίνο, όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεσή μας κι αυτό μας έλυσε τα χέρια. Το δίδυμο Βίτορ – Χουάν ήταν πολύ καλό δίδυμο, αν και ο Βίτορ κουράστηκε λίγο στο τέλος και μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Κατσουράνη στα χαφ”.

Για την απόδοση των χαφ : “Ήμασταν πολύ δυνατοί στο κέντρο, με Κάτσε, Λάζαρ ή Κατσουράνη, μας έδωσαν πολλή ορμή και επιθετικότητα. Θα έπρεπε απλά να ήμασταν πιο ήρεμοι να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα”.

Για τις αλλαγές, που έκανε αργά : “Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, πιο εύκολα φτάναμε στην περιοχή του Ολυμπιακού, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, που δεν μας έκανε φάσεις. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα, γι΄ αυτό έκανα τις αλλαγές στο τέλος”.