Διαρκείας για τα πλέι οφ

Η αυλαία της κανονικής περιόδου πέφτει το Σάββατο με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο για τον ΠΑΟΚ είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αφου εχει εξασφαλίσει την 1η θέση…

Η διοίκηση κάλεσε σήμερα τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να αγοράσει τα συλλεκτικά μπλουζάκι για την κατάκτηση του Κυπελλου, αλλά και να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας για τα πλέι οφ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

“Γεμίζουμε το Παλατάκι και ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ. Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι την πριν και μετά τον αγώνα θα διατίθενται τα συλλεκτικά Τ-shirts  με αποτυπωμένο τον τίτλο  του Κυπελλούχο Ελλάδας αλλά και εντυπωσιακές αφίσες.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι πριν από την έναρξη του αγώνα θα πωλούνται τα εισιτήρια διαρκείας.  Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι  20 ευρώ και θα ισχύει για όλους τους αγώνες των play off  όπου όλοι ευχόμαστε ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ να πανηγυρίσουμε το νταμπλ!

Φίλαθλε της ομάδας μας, σε περιμένουμε το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 17:00 στο PAOK Sprorts Arena για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμα μία νίκη”.