“Κάναμε… αγγαρεία με τον ΠΑΟΚ”

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του έκανε κάτι σαν… αγγαρεία, αφού προέχει ο επαναληπτικός με την Μάντσεστερ: “Για μας το παιχνίδι ήταν περισσότερο αγγαρεία. Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη χωρίς αρκετούς από τους βασικούς μας παίκτες και όπως είναι λογικό άπαντες… φυλάγονταν λόγω Μάντσεστερ. Κοιτάζουμε καθαρά εκείνο το παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση, παρότι ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες”.

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα και τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ: “Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα, χωρίς έκτροπα και αυτό είναι αν μη τι άλλο θετικό. Παρά την αντιπαλότητα που υπάρχει τα πάντα κρίθηκαν σε κόσμια πλαίσια, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον αγωνιστικό χώρο εκεί που είδαμε τουλάχιστον είκοσι αντιαθλητικά χτυπήματα”.

Για το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ: “Είδα καθαρά και πολλές φορές τη φάση και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν πέναλτι. Εγώ δε θα το έδινα. Αντίθετα θα έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ για το εκτός φάσης χτύπημα στον Εντινγκά. Ο ίδιος διαιτητής δεν είχε δει και το χτύπημα του Γκαρσία στον Ντιόγκο πριν λίγα χρόνια”.