Αυξάνονται οι υποψίες τρομοκρατίας

Στο μικροσκόπιο των εμπειρογνωμόνων ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου στο οποίο εμφανίζονται δύο επιβάτες που χρησιμοποίησαν κλεμμένα διαβατήρια να επιβιβάζονται στο αγνοούμενο Μπόινγκ.

Οι μαλαισιανές αρχές εξετάζουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου της Κουάλα Λουμπούρ στο οποίο εμφανίζονται δύο επιβάτες που χρησιμοποίησαν κλεμμένα διαβατήρια να επιβιβάζονται στο Μπόινγκ της Malaysian Airlines που αγνοείται από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπως δήλωσε σήμερα αξιωματούχος.

“Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων εξετάζει τώρα όλα τα αρχεία και όλο το οπτικό υλικό”, δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο αντιπρόεδρος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας Αζχαντίν Αμπντούλ Ραχμάν.

Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Ζαχίντ Χαμίντι δήλωσε χθες Κυριακή ότι οι δύο επιβάτες που φέρεται να χρησιμοποίησαν διαβατήρια τα οποία είχαν κλαπεί από έναν Αυστριακό κι έναν Ιταλό, είχαν “ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου”.

Η Μαλαισία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την τύχη του Boeing 777-200 το οποίο αργά το βράδυ του Σαββάτου αναχώρησε από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο και μία ώρα αργότερα χάθηκε από τα ραντάρ.

ΠΗΓΗ: Α.Π.Ε.