Έπαιξε σε ματς, που δεν… πήγε

Συμβαίνουν κι αυτά στον μαγικό κόσμο της Football League…

Ένας ποδοσφαιριστής του Βύζαντα Μεγάρων, ο Φάνης Ζάρκος, ένιωσε έκπληξη χθες, όταν ενώ βρίσκονταν στην Κόρινθο, άκουσε στο ραδιόφωνο και διάβασε σε σχετικές ιστοσελίδες, ότι αγωνίστηκε στο παιχνίδι Χανιά – Βύζας 5-1 και μάλιστα ξεκίνησε βασικός, αλλά έγινε αλλαγή.

«Ντροπή… Μόνο αυτή η λέξη αρμόζει, για αυτούς που κατέστρεψαν μια ιστορική ομάδα που κάποτε πριν από αυτούς ήταν μαγαζί γωνία. Ο λόγος για την ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων… Εγώ επειδή έχω αξιοπρέπεια πήρα την απόφαση να σταματήσω από την ομάδα για τα επόμενα 4 παιχνίδια και κάποιοι «κύριοι» παίζουν με το όνομά μου. Σήμερα ο Βύζας έπαιζε με τα Χανιά στην Κρήτη, ενώ εγώ ήμουν στην Κόρινθο, και το ράδιο και όλα τα site στο ίντερνετ έγραφαν ότι ήμουν στην Κρήτη και είχα συμμετοχή στο παιχνίδι αυτό… Να παίζει με την δικιά μου φανέλα και το δικό μου δελτίο άλλος ποδοσφαιριστής… ΝΤΡΟΠΗ…».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής καταγγέλει ότι με το δικό του δελτίο, ο Βύζας χρησιμοποίησε κάποιον άλλο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα των Μεγάρων ανακοίνωση την παραμονή του αγώνα μια αποστολή με 14 παίκτες, που θα ταξίδευε στα Χανιά, και μέσα σ΄ αυτά τα ονόματα, δεν ήταν το όνομα του Ζάρκου.

Στο φύλλο αγώνα, υπάρχει Ζάρκος στην αρχική ενδεκάδα, και μάλιστα έγινε αλλαγή στο 52′, δίνοντας τη θέση του σε κάποιον Κλαπή.